قلم های شکسته سابق
 
آخرین مطالب
 
اولین کلیپ من با نرم افزار پریمیر

تازه کلیپ ساختن با نرم افزار پریمیر رو یاد گرفتم البته در سطح معمولی بعد با فیلمی که از لب ساحل خودم ضبط کرده بودم این کلیپ رو ساختم بعد برای این که کلیپ خالی نباشه زیرنویس خبر وبلاگم که"  ما عضویت در سایت رو فعال کردیم و هرکس خواست میتونه عضو بشه و مطلبش رو ارسال کنه برای سایت تا منتشر کنیم " رو هم زیرش زدم .... با افکت صوتی ... 

از همین جا هم از دوست خوبم محمد امین شریفی که زحمت کشیدن آموزش دادن تشکر می کنم

اینم کلیپ گروه جهاد رسانه ای قلم های شکسته 

 

رفیق طلبه که ذوق شاعری داشت ...

افسران - شیعیان گردند دور هم ،همه / با تو ای مرد غریب ، آیا کسی افطار کرد؟

طراحی تصویر از قلم های شکسته 

یا صاحب الزمان (عج) :

شیعیان گردند دور هم ،همه / باتو ای مرد غریب ، آیا کسی افطار کرد ؟

تازه اومده بودم حوزه و کلاس های درس هم تازه شروع شده بود و یواش یواش چند صفحه ای از کتب رو می خوندیم( دوره اختبار و تثبت ) و من حجره موقت گرفته بودم و شب در حوزه میموندم و از اونجایی که هیچ کس رو نمیشناختم

چگونه دروس طلبگی را در خانه بخوانم؟

سلام علیکم

1_ راه اول :دوستانی که میخواهند دروس حوزه رو به طور غیر رسمی بخوانند این راهنمایی بنده هستش که ان  شاالله شروع کنند ... 

رفقایی که میخوان دروس حوزه رو بخونند این کتبش هستش و باید عزم خودشون رو راسخ کنند و تلاش کنند درس ها رو مطالعه کنند . چون این توضیحاتی که میدهم برای کسانی هستش که یا دانشگاه میخونند و نمیتونن به حوزه بیایند رسما و یا سنشون بالا هستش و مشکل بالا بودن سن و اشتغال داشتن به یک شغل رو دارن ویا دوستانی که علاقه به مطالعه دروس حوزه دارند .

اینجا نه رسما طلبه محسوب میشید و نه شهریه و یا کد به شما داده خواهد شد اینجا دلیه ...عشق طلبگی هستش ....

 

خاطرات 4 روز اول طلبگی (به درخواست دوستان)

سلام علیکم 

دیروز آخرین روز از سال تحصیلی 93_94 بود یعنی 19/3/94 تقریبا یکی ذو هفته ای بود  یاد روز های اول طلبگی میکردیم با دوستان و یاد اون شیرینی و حلاوت اون روز ها حالمون رو خوش میکرد و سوالی که جالب بود و از هم میپرسیدیم این بود که روز های اول در رابطه با من چی فکر میکردید؟  و چه گذشت برشما در روز های اول طلبگی ؟

و از اونجایی که بنده چند روز اول طلبگی رو در وبلاگ قبلی خودم ثبت کرده بودم رفقا رو آدرس میدادم برن بخونن بعضی هاشون این وبلاگ بنده رو بلد بودن و اینجا میومدن و درخواست کردن که اینجا هم بزارم همون ها رو و بنده هم در ادامه اینجا آوردم ...

 چون بعضی از مطالب  رو اونایی که میشناسن باید بخونن به خاطر همین مخصوص اعضا کردم شرمنده اگه دنبال کننده وبلاگ قلم های شکسته هستی عضو بشو .
برای این که عضو بشید اینجا کلیک کنید.
بای ذنب؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم

شیخ باقر النمر روحانی شیعه فعال در کشور عربستان سعودی که به دنبال حق خورده شده شیعیان در عربستان می باشد . که حکومت آل سعود قصد اعدام این شیخ بزرگوار را دارد و به همین مناسبت تجمعی در حوزه فضیه و همچنین در سایر نقات کشور برگزار شد و این عمل شنیع با واکنش مراجع اعظام شیعه مواجه شد

بنده هم به همین مناسبت طرحی با نام:  بای ذنب ؟   یعنی :به کدامین گناه؟  در خدمت شما قرار داده ام.

آیت الله العظمی مکارم شیرازی در جلسه درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره اعلام خبر صدور حکم اعدام ایت الله نمر اظهار داشتند: واقعیت این است که دولتمردان عربستان یا غافل هستند یا خود را به غفلت می‌زنند جمعیت زیادی در منطقه شرقی عربستان از شیعیان خالص، مومن، محکم و قوی هستند و این‌ها را نادیده گرفته‌اند.

آیت‌الله سبحانی: حکم اعدام شیخ نمر باید لغو شود

آیت الله علوی گرگانی: اعدام شیخ نمر آل سعود را به ورطه نابودی نزدیک‌تر خواهد کرد

آیت‌الله علم‌الهدی : عربستان در سراشیبی سقوط قرار گرفته است.

آیت الله مقتدایی: آل سعود به دنبال خفه کردن صدای حق طلبانه مردم است

مطلب بنده با عنوان ازدواج سفید درشماره هفتم ماهنامه بیان منتشر شد

http://moslemebnaghil.ghasam.ir/images/news/127382/thumbs/127382.jpg

شماره هفتم ماهنامه فرهنگی -اجتماعی بیان که مطعلق به سپاه  پاسداران انقلاب اسلامی میباشد مطلب بنده را با عنوان ازدواج سفید منتشر کرده است که می توانید از لینک زیر در یافت کنید .منتظر انتقاد وپیشنهادات شما خوانندگان محترم ماهنامه بیان هستیم.

لینک این خبر در سایت قسم

 
خطیب زبر دست

 

بنام خدا وند گسترده مهر،مهرورز

این کلیپ هم تقدیم میکنم به همه شما بزرگواران که پای ثابت وبلاگ بنده هستید و مطالب بنده رو دنبال میکنید.

توضیح کلیپ: موضوع این کلیپ درمورد<خطیب زبردست> هستش که بخشی از سخنرانی استاد وفسی می باشد که توسط

کارگروه رسانه ای قلم های شکسته    تولید شده ...

تقدیم به طلاب امام زمانی

اگر کلیپ رو مشاهده فرمودید و پسندیدید و یا نکته ای یا تذکری مد نظر داشتید بفرمایید تا استفاده کنیم.

خطاب به متجاوزان

http://s1.freeupload.ir/i/00079/a0srdy1ru7jh.jpg

"طراحی از قلم های شکسته"

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام علیکم

چند وقتی است شاهد تجاوز هوایی رژیم ال سعود به یمن و کشته شدن زنان و کودکان بیگناه هستیم و در پی همین تجاوزات جسورانه و شکستن حریم هوایی یمن موشکی هم به سفارت ایران در یمن برخورد کرده است که بیش از پیش اهداف آن ها و افرادی که توسط آن ها اجیر شده اند (آمریکا و اسرائیل) را مشخص و آشکار میکند  از این رو حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پیش از ظهر امروز در درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد طی سخنانی با تبریک میلاد امام باقر(ع) و گرامیداشت فرا رسیدن ماه رجب   اقدام  های بیشرمانه آل سعود را توبیخ و نکوهش کردند و فرمودند :"مهاجمان به یمن ذره ای از اسلامیت و غیرت عربی بویی نبره اند".

و بنده هم به نوبه خود این تجاوز را محکوم کرده و خطاب به متجاوزان میگویم:" تاریخ نشان داده که هرکس به حق شیعه تجاوز کرده هرگزخوشنود نشده وپاسخ درخور عملش دریافت کرده است اگر شما هم درس گرفته بودید از تاریخ به هیچ عنوان دست به این کار نمیزدید شاید الان با خود بگویید که ما این تجاوز را انجام داده ایم و حال که چه؟ من برای شما ماهی ای را مثل میزنم که میگذارد طعمه اش گوشت بدنش را حتی بخورد ولی در فرصتی مناسب به طعمه خود حجوم برده و به یک باره آن را می بلعد و اگر شما الان به این کار خود میبالید بعد از کار خود نادم خواهید بود که دیگر برای پشیمانی دیر است.

ما به خدا و وعده اش ایمان داریم و خداوند خلف وعده نمیکند  پس پیروزی ما بر شما قطعی است ان شاالله "

هُوَ الَّذِی أَرْ‌سَلَ رَ‌سُولَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَ‌هُ عَلَى الدِّینِ کُلِّهِوَلَوْ کَرِ‌هَ الْمُشْرِ‌کُونَ" (سوره توبه آیه 33)

اوست خدایی که رسول خود را به هدایت و دین حق فرستاد تا آن را بر همه ادیان عالم تسلط و برتری دهد هر چند مشرکان ناراضی و مخالف باشند.

متن سخنان حضرت ایت الله مکارم شیرازی در ادامه مطالب میباشد:

سردرگمی جوانان و تلف شدن عمر

http://www.success-journey.com/blog/wp-content/uploads/2012/08/timewaster.jpg

یکی از مهمترین دغدغه های و نگرانی هایی که جوانان ما را با چالش روبرو می کنند تهی بودن از فضایل ارزشمند اخلاقی است.

متاسفانه این مشکل بسیار جدی است که اولاً دامن پدر مادر خود ما را هم در جامعه گرفته است چه قشر تحصیل کرده و چه غیر تحصیل کرده.

به نظر شما چه چیزی سبب شده است که جوانان ما در این زمانه ناامید شوند؟

چرا باید پدرمادری که خودشان در مقام اول آراسته به ارزش های اخلاقی باشند نیستند؟

چرا جوانان ما وقتی در درون خود خلاء های معرفتی و اخلاقی دارند کسی به این امر مهم توجّه ای نمی کند؟

چرا بچه های ما امروزه بیشتر از خودبیگانه شدند؟

کار گروه رسانه ای قلم های شکسته (فتوکلیپ حرف زدن)

بسم رب الشهدا

کلیپی با موضوع : (حرف زدن) درست کردم که حاوی سخنرانی حضرت استاد آیت الله وفسی میباشد که با خاطره ای  جالب از ایشان همراه است .

در ادامه مطلب میتونید کلیپ و لینک دانلود را مشاهده بفرمایید.

 
 
💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران